SEURAAVA OTTELU:

Voittoputki saa jatkoa

Syysloman alun kunniaksi SPV otti jo viidennen perättäisen voiton. Westend Indians taipui Urheilutalon illassa lukemin 4-2 (2-0, 2-1, 0-1).

Heti ensimmäiselle vitoselle saatiin ylivoima, ja sen hyödynsi Juuso Keskinen laukomalla SPV:n 1-0 -johtoon. Tasan 10 minuuttia myöhemmin Eero Karjanlahti sijoitti laukauksen alakulmaan ja tuplasi johdon. Indians kavensi toisessa erässä ajassa 24.27, kun Tatu Havula löi pallon ilmasta ylänurkkaan. Tämä kuitattiin muutaman minuutin kuluttua Konsta Haukkalan lähettämän pallon käväistyä kehikon puolella. Erän loppuhetkillä 3vs1-hyökkäyksestä Jukkis Pelto-Arvolle pelattiin paikka, josta oli helppo tehdä todeksi 4-1 -maali. Viideskin oli tuloillaan, mutta tolppa pysäytti yrityksen ja päätöserään mentiin kolmen maalin verran edellä.

Kolmannessa erässä Indians painoi päälle ja SPV päätyi puolustustaisteluun. Siitä selvittiin kunnialla, eivätkä vierailijat saaneet palloja puolustuksen peittojen ja Teppo Liukkosen ohi ennen kuin Otto Lehkosuo osui 6vs5-pelin pyöriessä. Aika loppui kuitenkin kesken ja SPV juhli voittoa. Parhaina palkittiin SPV:n Juuso Keskinen ja Indiansin Anton Roth. Liukkonen pelasi jälleen maalilla huikean ottelun ja keräsi 22 torjuntaa. Indiansin Joonas Kaltiainen torjui 7 kertaa.

Päävalmentaja Jori Isomäki kommentoi: ”Olen erittäin tyytyväinen joukkueen ilmeeseen ja siihen, miten tapeltiin voitto. Kaikki tiedämme, että pallolla ja paineen alla oltaisiin pystytty pelaamaan paremmin mutta tuo asenne, henki ja peittopelaaminen sekä puolustuksen ja maalivahtipelin yhteispeli on tällä hetkellä niin hyvällä mallilla, että meille on tosi vaikea tehdä maaleja. Kääntöjäkin saadaan hyvin aikaan ja niissäkin ollaan aika tehokkaita. Vaikka ihan ei onnistuttu niin kuin halutaan, otettiin voitto johon olen tyytyväinen ja haluan antaa joukkueelle täyden kympin.”

Maalikooste

Tulospalvelu

Voitto nosti Peliveljet sarjan viidennelle sijalle. Seuraava peli nähdään jälleen kotona kahden viikon kuluttua. Sunnuntaina 27.10. vieraaksi saapuu EräViikingit.