SEURAAVA OTTELU:

Voitto ensimmäisestä harjoituspelistä

Keskiviikkona kokoonnuttiin Urheilutalolle ensimmäisen harjoitusottelun merkeissä. Nurmon Jymyä vastaan pelattavan kaksiosaisen kesämestaruussarjan ensimmäinen peli päättyi SPV:n voittoon maalein 9-5 (4-1, 2-0, 3-4).

Ensimmäisessä erässä päästiin hienoiselle karkumatkalle. Pallo päätyi verkkoon ensimmäisen kerran seitsemän minuutin pelin jälkeen Luukas Salinin toimittamana. Juho Revon laukaus ja Eero Karjanlahden ujutus veivät Peliveljet kolme maalia edelle, kunnes oli Jymyn vuoro juhlia Karri Vaaralan kavennusta. Erä päättyi lukemissa 4-1, kun Konsta Haukkala painoi vielä yhden maalin Jymy-verkkoon. Toisen erän kahdesta osumasta vastasivat punapaidat; SPV:lle tuomittiin rangaistuslaukaus ja pallon taakse asteli Salin, joka sijoitti sen ylähyllylle, ja Jukkis Pelto-Arvo teki Peliveljien kuudennen maalin erän loppuminuuteilla.

5L9A1762

Kolmas erä meni Jymyn nimiin. SPV:n ottamasta kahdesta perättäisestä jäähystä jälkimmäisen aikana osui Oskari Tenho ja lähes heti perään Aatu Luhtalan kaukolaukaus toi Jymyn kolmen maalin etäisyydelle. Ratkaiseva ero revittiin viimeisellä kympillä Haukkalan kahdella yv-maalilla ja Riku Hakasen maaveivillä. Jymyltä maalin makuun pääsivät vielä Jonatan Leskinen ja Eemil Äijälä, ja loppulukemiksi jäivät 9-5.

Tehokkaimmat pelaajat olivat SPV:stä 3+1 tehtaillut Haukkala ja kahden maalin Salin. Jymystä tehot 1+1 saalistivat Tenho ja Äijälä.

Ottelussa nähtiin myös vahvistus ulkomailta. Kevään 2023 latvialainen Draft-varaus Klavs Araks on tämän viikon ajan tutustumassa kaupunkiin ja joukkueeseen ja esiintyi pelissä Peliveljien puolustuksessa. Toivomme näkevämme miehen vielä jonain päivänä vakituisesti mukana joukkueessa!

5L9A1703

Kesämestaruussarjan toinen ottelu pelataan seuraavana keskiviikkona 24.7. klo 18.30. Kyseessä on Jymyn kotiottelu, paikkana silti Seinäjoen Urheilutalo. Liput peliin maksavat 10€/8€ (myydään ovella).